Over ons

WIE ZIJN PINK & BLUE

Wij zijn Bo en Ted, jonge ondernemers die het bedrijf Pink & Blue runnen. Hiermee willen wij het voor iedereen mogelijk maken om de mooiste producten voor een Gender reveal party, babyshower of kraamfeest te bestellen.ONS DOEL
Met onze producten willen wij ervoor zorgen dat iedere aanstaande ouders samen met broer, zus, opa, oma, vriend en vriendin een geweldige Gender reveal heeft en terug kan kijken op een onvergetelijk moment.
WAAROM KIES JE VOOR ONS

Pink & Blue onderscheidt zich van andere bedrijven door niet alleen bestelmogelijkheden aan te bieden via onze webshop, maar ook samen te werken met verschillende pretecho bureaus. Door deze laatste optie kunnen onze producten ook direct (anoniem) na de pretecho meegenomen worden. Zo hoef je dus niet meer te wachten op je bestelling, maar heb je direct je gewenste producten in bezit en kun je eventueel diezelfde dag nog je Gender reveal onthulling doen.

Natuurlijk kunnen alle producten ook gewoon direct bij onze webshop besteld worden zonder dat een echo heeft plaatsgevonden bij een van de aangesloten pretecho bureaus.